jinko solar paraméterek

A JinkoSolar jelenleg a világ legnagyobb napelem gyártója, 2006-ban jegyezve a tőzsdén. Több mint 13 500 alkalmazottal rendelkezik 6 termelési létesítményében világszerte, 15 tengerentúli leányvállalattal szerte a világban. Polikristályos és monokristályos fotovoltaikus modulokat egyaránt kínál. Egyedi technológiájának köszönhetően a moduljai fényelnyelési aránya igen magas (99,7%) mellyel növelni tudja a termelését alacsony besugárzásnál és felhős időszakban is.

longi solar paraméterek

A LONGi Solar a monokristályos szilícium technológiával foglalkozó, vertikálisan integrált LONGi Green Energy Technology cégcsoport napelem cella- és modulgyártó vállalata. A cégcsoport tagja még a LONGi Silicon monokristályos szilícium ingot- és szeletgyártó vállalat, valamint a mono technológiájú napalemparkokat kivitelező LONGi Energy.
A LONGi Solar 2000. februári alapítása óta elkötelezett híve a monokristályos szilícium technológián alapuló napelem kutatás-fejlesztésének, gyártásának és világszerte történő értékesítésének, a legjobb fajlagos költségű megoldást kínálva ezzel a piacon. Mára a világ legnagyobb mono napelem cella és modul gyártója: 6,5 GW-os termelésével 16%-os piaci részesedéssel bír a mono napelem gyártásban. Ezzel Kína legnagyobb és a világ 3. legnagyobb nemzetközi napelem beszállítója.

q cells paraméterek

A Q CELLS innovációi (a Q.ANTUM DUO műszaki fejlesztésének köszönhetően) a ma ismert napelemes technológiák legkedvezőbb tulajdonságait ötvözik és a legnagyobb teljesítmény- értékeket érik el alacsony energiatermelési költség (LCOE) mellett. Ennek az újító jellegű tech- nológiának köszönhetően a Q CELLS napelemes moduljai valós körülmények között biztosítják a maximális fény-áramtermelés arányt – még felhős időben is. Legújabb fejlesztésünk a Q.ANTUM DUO Z, amely kiváló értéket produkál még a legkisebb helyeken is.

trina solar paraméterek

A Trina Solar egy ázsia cég, amely több mint húsz éves múltjában számos sikertörténetet tudhat magáénak. Több éven keresztül a világ piacvezető napelem gyártó cége volt. Termékeit a minőség mellett, nagyfokú megbízhatóság, valamint a szilárd teljesítmény jellemzi, amelyekre 25 éves élettartam garanciát biztosítanak.

canadian solar paraméterek

A Canadian Solar Inc. a világ egyik legnagyobb napenergia-ipari vállalata. A Canadian Solar a szilíciumtömbök, szilíciumlapok, napelemes modulok és napelemes rendszerek vezető, vertikálisan szervezett gyártójaként rendkívüli minőségű napelemes termékeket kínál ügyfeleinek világszerte. A Canadian Solar világélvonalba tartozó szakemberei messzemenőkig együttműködnek ügyfeleinkkel, hogy az összes igényüket kielégítő napenergia-alapú megoldást nyújtsanak számukra.

risen solar paraméterek

A Risen Energy a nagy teljesítményű napelemek vezető, globális gyártója, teljes üzleti megoldásokat kínál lakossági, kereskedelmi és közüzemi villamosenergia-termeléshez. Az 1986-ban alapított és 2010-ben nyilvános tőzsdén jegyzett vállalat palettája az ipar legerősebb legköltséghatékonyabb szolár termékeit öleli körül. Az erős piaci jelenléten és a stabil pénzügyi háttéren kívül elkötelezett a zöld energia növekvő értéke mellett.

ja solar paraméterek

JA Solar egy kínai óriás vállalat, mely nem csak a termelési volumenével, de a termékei minőségével is kiemelkedik a tömeg gyártók közül. Polikristályos és monokristályos napelemek gyártásával is foglalkoznak. A termékfejlesztés nem az erőssége a cégnek, viszont a legújabb technológiákat szinte azonnal használatba veszi. A nagy gyártási mennyiség miatt, a kiváló minőség mellett sikerrel tartja alacsonyan a termékei árát.

astroenergy paraméterek

Az Astronergy az 1984es alapítású Chint Csoport tagja, ami energiatermeléssel, annak továbbításával és kereskedelmével egyaránt foglalkozik. A napelemekre specializálódott Astronergy 2006ban jött létre, jelenleg 5GW kapacitással rendelkezik és a TIER1 lista stabil tagja. Az Astronergy napelemei 2020-ban a PVTECH rangsorában elnyerték a legjobban teljesítő „top performer” címet.

dah solar paraméterek

A DAH Solar egy 2009es alapítású cég, 2 GW PV-Modul, és 1 GW Solar Cell kapacitással évente. Ez egy nemzetközi PV-Modulok fejlesztésére, és gyártására szakosodott cég, ami nem mellesleg PV erőmű építésével, üzemeltetésével, és karbantartásával is foglalkozik.

Elért eredmények és mérföldkövek

+ 0

Tapasztalat (év)

0 +

Telepített napelem

0 +

Megtermelt energia (kWh)

0 +

CO2 MEGTAKARÍTÁS (TONNA)

Az ötlettől a megvalósításig, illetve a napelem szerelés folyamata!

napelem